Acasă   Programe de finanțare   Taxe și contribuții   Legislație   Media   Informații publice   Servicii online   Contact  ORDIN nr. 660 din 24 aprilie 2017 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2017-2019, - actualizat 14 septembrie 2018


 • În atenția solicitanților persoane juridice care depun cereri de finanțare în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de serã în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic și doresc cumularea ecotichetului cu prima de casare.
  În cazul în care se dorește participarea în cadrul ambelor Programe - Rabla Plus și Rabla Clasic - în scopul cumulării ecotichetului cu prima de casare, se recomandă depunerea unei adrese în acest sens, împreună cu fiecare dintre cele două cereri de finanțare. Acest mecanism este necesar pentru identificarea cererilor de finanțare depuse în ambele programe, astfel încât rezultatul evaluării lor să fie adus la cunoștința beneficiarilor în cel mai scurt timp.

 • Schema Rabla Plus Persoane fizice si juridice

  Instructiuni Rabla Plus


 • ATENȚIE!!!!!
  Formularele Anexa6, Anexa 7 și Anexa 10 însoțesc, în mod OBLIGATORIU, celelalte documente solicitateprin Ghid, conform tipului de solicitant.
  Cererea de finanțare a fost modificată conform Ordinului nr. 964/2018 din 13.09.2018 și intră în vigoare începând cu 14.09.2018:

  ANEXA NR. 6: CERERE DE FINANȚARE

 • ANEXA NR. 7: DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE a reprezentantului legal privind ajutoarele de minimis

 • ANEXA NR. 10: DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE a reprezentantului legal privind domeniul de activitate pentru care se utilizează autovehiculul nou

 • Arhivă
  Anul 2018
  Anul 2017


  Hartă site Evenimente Politica de Cookie și de Confidențialitate
  Site proiectat și administrat de către compartimentul IT al AFM © Toate drepturile rezervate 2018