Acasă   Programe de finanțare   Taxe și contribuții   Legislație   Media   Informații publice   Servicii online   Contact    Dispoziția președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, nr. 310 din 24.05.2019 privind deschiderea sesiunii de înscriere, în vederea validării comercianților, în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic:

Art.1. Se aprobă deschiderea sesiunii de înscriere, în vederea validării comercianților, în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, în perioada 29 mai 2019 – 10 iunie 2019.
Art.2. Direcţia Evaluare Proiecte şi Strategii Programe precum și Direcția Economică duc la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


  Dispoziția președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, nr. 309 din 24.05.2019 privind organizarea sesiunii de înscriere a solicitanților persoane fizice în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic:

Art.1. Se aprobă organizarea sesiunii de înscriere a solicitanţilor persoane fizice, în cadrul Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai perfomante din punct de vedere energetic, în perioada 24.05.2019 – 23.08.2019.
Art.2. Suma alocată sesiunii de finanțare a Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai perfomante din puncte de vedere energetic este de 40.000 mii lei.
Art.3. Finanţarea programului se realizează din veniturile Fondului pentru mediu, în baza art.13 alin.(1) lit.a) reducerea impactului asupa atmosferei, apei, solului, inclusiv monitorizarea calităţii aerului, din OUG nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu, aprobată cu modificări şi completări prin Legea 105/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
Art.4. Direcţia Evaluare Proiecte şi Strategii Programe precum și Direcția Economică duc la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


  Dispoziția președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, nr. 494 din 19.12.2018 privind organizarea sesiunii de înscriere a solicitanților persoane fizice în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic:

Art.1. Se aprobă organizarea sesiunii de înscriere a solicitanților persoane fizice în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, în perioada 19 decembrie 2018 – 31 ianuarie 2019.
Art.2. Suma alocată sesiunii de finanțare este de 20.000.000 lei.
Art.3. Finanțarea programului se realizează din veniturile Fondului pentru mediu, în baza art.13, alin. (1), lit.a) reducerea impactului asupra atmosferei, apei și solului, inclusiv monitorizarea calității aerului, din OUG nr.196/2005 privind Fondul pentru mediu, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr.196/2006, cu modificările și completările ulterioare.
Art.4. Direcţia Evaluare Proiecte şi Strategii Programe precum și Direcția Economică duc la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


  Dispoziția președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, nr. 474 din 03.12.2018 privind deschiderea sesiunii în vederea validării comercianților, în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic:

Art.1. Se aprobă organizarea sesiunii de înscriere în vederea validării comercianților, în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, în perioada 10 – 14 decembrie 2018.
Art.2. Direcția Evaluare Proiecte și Strategii Programe duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziții.

  În funcție de solicitări, AFM va organiza una sau mai multe sesiuni suplimentare de validare a comercianților, care vor fi anunțate conform prevederilor legale
Hartă site Evenimente Politica de Cookie și de Confidențialitate
Site proiectat și administrat de către compartimentul IT al AFM © Toate drepturile rezervate 2018