A | A

  Caută în site:
 

  Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 301 din 21 iunie 2017 privind organizarea sesiunii în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional și a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic:

         Art.1. Se aprobă organizarea unei noi sesiuni de înscriere în vederea validării solicitanţilor producători, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional și respectiv în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, în perioada 22 – 30 iunie 2017.
         Art.2. Direcţia Evaluare Proiecte şi Strategii Programe duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


În perioada 15-16 mai 2017, AFM va încheia contracte de finanţare cu producătorii validaţi în Programul "Rabla Plus" – sesiunea 27 aprilie – 8 mai 2017, conform Listei dosarelor de validare aprobate:

 • Lista dosarelor de validare aprobate în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic - sesiunea 27 aprilie - 8 mai 2017 (publicată la data de 12.05.2017)

 •   Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 231 din 12 mai 2017 privind organizarea sesiunii în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional și a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic:

           Art.1. Se aprobă organizarea unei noi sesiuni de înscriere în vederea validării solicitanţilor producători, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional și respectiv în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, în perioada 15 – 19 mai 2017.
           Art.2. Direcţia Evaluare Proiecte şi Strategii Programe duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


    Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 192 din 26 aprilie 2017 privind organizarea sesiunii în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional și a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic:

           Art.1. Se aprobă organizarea sesiunii de înscriere în vederea validării solicitanţilor producători, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional și respectiv în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, în perioada 27 aprilie – 08 mai 2017.
           Art.2. Direcţia Evaluare Proiecte şi Strategii Programe duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.

  arhivă Anul 2016

   
  Site proiectat şi administrat de către biroul I.T. al A.F.M.   © Toate drepturile rezervate 2016