A | A

  Caută în site:
 
PROGRAME FINANȚATE
 Refacere situri contaminate
 RO06 Energie regenerabilă
 
TAXE ȘI CONTRIBUȚII

Anunţ lansare program

Agenda evenimentului

Mecanismul Financiar SEE 2009 - 2014 îşi propune să contribuie la reducerea disparităţilor economice şi sociale în Spaţiul Economic European şi la consolidarea relaţiilor bilaterale dintre Statele Donatoare şi Statele Beneficiare prin intermediul sectoarelor prioritare propuse.

În calitate de Operator al Programului „Energie Regenerabilă”, Administraţia Fondului pentru Mediu va organiza în data de 26 noiembrie 2013, începând cu ora 9:00, conferinţa de lansare a Programului şi un seminar dedicat dezvoltării relaţiilor bilaterale, la care sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai sectorului energiei hidroelectrice şi geotermale din România: operatori economici privaţi sau de stat şi autorităţi ale administraţiei publice locale.

Scopul seminarului este de a oferi operatorilor economici privaţi sau de stat şi autorităţilor administraţiei publice locale din România şi celor din statele donatoare (Norvegia şi Islanda) oportunitatea de a se întâlni şi de a dialoga în vederea dezvoltării unor proiecte comune în domeniul energiei regenerabile şi obţinerii de finanţare din Mecanismul Financiar SEE 2009-2014.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să completaţi formularul ataşat.

Formularul se va transmite scanat până cel târziu la data de 25 Noiembrie a.c., ora 12.00, la adresa de e-mail: stefania.nita@afm.ro.

Vor fi selectaţi 80 de participanţi care au completat şi transmis Formularul de înregistrare cu toate informaţiile solicitate, astfel:
• primii 40 de participanţi care optează pentru domeniul energiei hidroelectrice;
• primii 40 de participanţi care optează pentru domeniul energiei geotermale.

Participanţii vor fi selectaţi în ordinea înregistrării formularului transmis. De asemenea, există posibilitatea de redistribuire a locurilor în cazul necompletării numărului de locuri pentru un domeniu.

Participanţii selectaţi vor primi pe e-mail o invitaţie de participare la eveniment.

Descărcaţi formularul aici. Se poate transmite până pe 25 Noiembrie a.c., ora 12:00

Descărcaţi agenda evenimentului.

 
Site proiectat şi administrat de către biroul I.T. al A.F.M.   © Toate drepturile rezervate 2016